Anleggsmaskiner

Anleggsmaskiner - Anne-Sophie Baumann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Sophie Baumann
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Anleggsmaskiner.pdf
ISBN
2339579801439

BESKRIVELSE

Solid pappbok med taktile elementer. Fin bok hvor barnet lærer ord og uttrykk fra byggeplassen, og hvilke maskiner som brukes for å bygge bygninger. Mange bevegelige elementer gjør at barnet husker bedre ordene.

Typer [ rediger | rediger kilde ] Traktorgraver Anleggsmaskiner kan skade natur og miljø, og derfor er det viktig at anleggsmaskinføreren vet hvordan man kjører maskinene best mulig for å unngå skade på omgivelsene. Vanlige arbeidsoppgaver for en anleggsmaskinfører: ulike arbeidsoppgaver med forskjellige maskintyper som gravemaskin, ... Nasta importerer anleggsmaskiner fra Hitachi Construction Machinery og Bell Equipment.

Vi har det som trengs for å utføre tungt arbeid på anlegg og byggeplasser. Du finner blant annet gravemaskiner, teleskoptrucker, hjullastere og traktorer.

RELATERTE BØKER