Allmennmedisin

Allmennmedisin Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Allmennmedisin.pdf
ISBN
2592247884314

BESKRIVELSE

Læreboken legger vekt på å beskrive symptomer og sykdommer som er relevante for allmennleger, og å vise hvordan allmennmedisinsk arbeid utføres i praksis. Den nye utgaven er oppdatert og utvidet med nye kapitler. Forfatterne legger vekt på å beskrive symptomer og sykdommer som er relevante for allmennleger, og å vise hvordan allmennmedisinsk arbeid utføres i praksis med tanke på utredning og behandling av de vanligste tilstandene og sykdommene. I tillegg tas det opp generelle allmennmedisinske temaer, som allmennmedisinens og fastlegenes oppgaver, helseopplysning, helsekontroll, legeetikk, rusproblematikk og spesielle medisinske oppgaver i pasientens ulike livsfaser. Boken egner seg også godt for sykepleiere, fysioterapeuter, kiropraktorer, helsesekretærer og andre helsearbeidere som samarbeider med allmennleger. Tannleger, ansatte ved legevakter, trygdeforvaltningen, ambulansetjenesten, bedriftshelsetjenesten og mange andre vil også ha nytte av den. Steinar Hunskår har redigert boken og ledet redaksjonskomiteen. Han er forskningsleder ved Nasjonalt kompetansesenter for legevaktmedisin, Uni Helse, spesialist i allmennmedisin, fastlege og professor i allmennmedisin ved Universitetet i Bergen. Redaksjonskomiteen har bestått av følgende personer: Mette Brekke, Per Hjortdahl, Knut Arne Holtedahl, Hogne Sandvik og Tone Smith-Sivertsen. Trykk deg videre og bli kjent med bokens innhold: Anmeldelser: Tidsskrift for Den norske legeforening 15-2013

Vi anbefaler at alle som skal søke om spesialistgodkjenning henter mer informasjon om søknadsprosessen på www.helsedirektoratet.no Allmennmedisin er en medisinsk spesialitet som omfatter den generelle, forebyggende og behandlende medisin i kommunehelsetjenesten (primærhelsetjenesten). Allmennmedisin omfatter prinsipielt ikke privatpraktiserende spesialister.

OBS: Spesialiseringsreglene er under revisjon og det er varslet nye regler i 2019. Helsedirektoratet har vært tydelige på at det blir en omfattende overgangsordning for de ... Men klinisk allmennmedisin henter også kunnskap fra nærliggende fagområder som psykologi og humanistiske fag.

RELATERTE BØKER