Turbo-Tim ruller videre

Turbo-Tim ruller videre - Lincoln Peirce | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lincoln Peirce
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Turbo-Tim ruller videre.pdf
ISBN
3121958854028

BESKRIVELSE

Arvtakeren til Pingla slår til igjen!Tim er på alle måter helt gjennomsnittlig, men mener selv han er super! Sammen med kompisene Frans og Teddy spiller han i bandet Død over amøbene og prøver å ikke bli tatt på fersken av klasselæreren, nådeløse fru Gudesen. Hittil har Tim vært selve stjernen i speidertroppen - før sjefsnerden Artur blir med. Nå må Tim nøye seg med andreplassen. Kan han ta knekken på erkerivalen?«Turbo-Tim er kjempemorsom.»Jeff Kinney, forfatteren av bøkene om PinglaLincoln Peirce (f. 1963) er en amerikansk forfatter og tegneserieskaper. Turbo-Tim startet som en tegneseriestripe i 1991 og har toppet bestselgerlistene verden over. «Hvis du leter etter barnebøker som først og fremst utmerker seg med humor, er Turbo-Tim et fortreffelig valg.»Serienett.no«Heldigvis kommer det flere bøker!»Kirkus reviews

For tiende gang blir rullefestivalen på Flisa arrangert. Torsdag blir det opptog i Kaffegata med folk i rullestoler, med rullatorer og annet på hjul. Den russiske dopingskandalen ruller videre med uforminsket styrke.

løpet den 12. juni, se tidsskjema her Tidsskjema 2.

RELATERTE BØKER