Timothy Archers sjelevandring

Timothy Archers sjelevandring - Philip K. Dick | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip K. Dick
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Timothy Archers sjelevandring.pdf
ISBN
2569017535608

BESKRIVELSE

«Timothy Archers sjelevandring» handler om den episkopale biskopen i California, en kjederøykende alkoholiker med stor appetitt på kvinner. Han avviser at det finnes noe helvete en risikerer å havne i dersom en ikke tror på Gud. I samfunnsdebatten knytter han seg til borgerrettsbevegelsen og krever øyeblikkelig oppheving av raseskillet i sørstatene. Han støtter de homoseksuelle, bifile og transseksuelle i deres kamp for å leve et åpent og fullverdig liv. Mest rokket i sin tro blir biskopen ved funnet av Dødehavsrullene, som kan dateres til ca. 200 år før vår tidsregning. Der finner han ordrett tekster som er lik tekstene i Det nye testamentet. Hvordan kunne Jesus være verdens frelser og Guds sønn når de ordene han legges i munnen i evangeliene er nedtegnet allerede 200 år før han ble født? Denne romanen blir ikke mindre spennende ved at Philip K. Dick åpenbart har benyttet den episkopale biskop i California, James A. Pike, som forbilde for Timothy Archer. Helt ned i detaljene følger de to livshistoriene hverandre. James A. Pike, som Philip K. Dick kjente privat, hadde vært død i tretten år da "Timothy Archers sjelevandring" kom ut i april 1982, kort tid etter han i mars samme år døde av slag. Med utgivelsen av «Timothy Archers sjelevandring», foreligger Philip K. Dicks berømte VALIS-trilogi komplett på norsk. Bøkene er oversatt av Svein Sandnes.

Bøkene er oversatt av Svein Sandnes. "Timothy Archers sjelevandring" handler om den episkopale biskopen i California, en kjederøkende alkoholiker med stor appetitt på kvinner. Han avviser at det finnes noe helvete.

- I dag er vi svært stolte i Archer plattformboring, en slik tillitserklæring fra Statoil motiverer hele organisasjon, sier han. Som Skindlo er inne på, har det vært noen vanskelige år for leverandørindustrien. Listen to The Archers Omnibus episodes free, on demand.

RELATERTE BØKER