Stormens krigere

Stormens krigere - Bernard Cornwell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Cornwell
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Stormens krigere.pdf
ISBN
1619055263667

BESKRIVELSE

9. bok i Bernard Cornwells serie om hvordan England ble til.Det råder en skjør fred mellom Wessex, Mercia og Øst-Anglia. Kong Alfreds sønn Edward og hans innflytelsesrike datter, Æthelflaed, hersker i kongedømmene. Men rundt dem mobiliserer de urolige nordmennene, og de har blikket rettet mot de rike landskapene og velstående kirkene.Uhtred av Bebbanburg, kongedømmets største kriger, kontrollerer det nordlige Mercia fra den befestede byen Chester. Men flere samler tropper mot ham. I dilemmaet mellom familie og lojalitet, mellom personlige ambisjoner og politisk forpliktelse, finnes det ikke noen enkelt svar. Men en mann med krigers mot er kanskje i stand til å finne det. En slik mann er Uhtred, og dette kan bli hans «finest hour».«Sterk historiefortelling, intens action og slående karakteristikker, Cornwell er fortsatt konge i det riket han har skapt.»- Sunday Times«Fengslende, spennende og engasjerende. Enda en ny sidevender fra mesteren ... En Cornwellroman er alltid full av spenning, og denne er ikke annerledes. Igjen og igjen er spenningen intens. Den vil få deg til å sitte ytterst på stolen.»- New York Journal of Books

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202577407 Stormens krigere Bernard Cornwell (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall . Kjøp.

bok i Bernard Cornwells serie om hvordan England ble til. Det råder en skjør fred mellom Wessex, Mercia og Øst-Anglia.

RELATERTE BØKER