Relasjonsledelse

Relasjonsledelse - Jan Spurkeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Spurkeland
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Relasjonsledelse.pdf
ISBN
6033567950932

BESKRIVELSE

«Relasjonsledelse» gir en innføring i de sentrale sidene ved relasjonsorientert ledelse. Ferdigheter innen dialog og kommunikasjon blir viet stor oppmerksomhet. Boken er praktisk og pedagogisk tilrettelagt for ledere, medarbeidere og studenter. Å skape gode relasjoner til viktige medspillere både innenfor og utenfor organisasjonen er avgjørende for enhver leder. Forfatters hensikt er å lede dine tanker inn på det mellommenneskelige i ledelse. Fagfeltet krever ydmykhet og respekt. Derfor går du ikke inn i ledelse for å demonstrere makt og styrke, men for å påvirke likeverdige mennesker. Relasjonsledelse er Spurkelands svar på den norske og den nordiske måten å lede mennesker på. Kunsten å mestre den likeverdige og balanserte samtalen er nøkkelen til et vellykket lederliv. Spurkeland viser i boken hvordan man kan bli mer relasjonsorientert som leder, og han drøfter også sammenhengen mellom motivasjon og relasjon. Boken er praktisk tilrettelagt for anvendelse i hverdagen og gir mange ideer og refleksjoner som leseren vil kunne benytte. 5. utgaven av denne klassiske boken har vært gjenstand for en gjennomgående revisjon og oppdatering.

Geografisk ... Relasjonsledelse er en lederstil der du i tillegg til å skape bedre resultater vil oppleve deg selv som en bedre leder - ved å skape gode relasjoner til medspillere både i og utenfor egen organisasjon. Den potensielle gevinsten ved å se og behandle mennesker i et 24-timersperspektiv er betydelig ... Relasjonsledelse blir dermed «lederskapets musikalitet».

Det legges det vekt på trening av ferdigheter og bruk av ulike verktøy som kan danne grunnlag for personlig utvikling. Relasjonsledelse som helsefremmende lederatferd Av: Jan Spurkeland (2015) Jan Spurkeland er forfatter av en serie ledelsesbøker, foreleser ved høgskoler, universiteter og på konferanser over hele landet. Han har lederpraksis fra skoleverket og fra 20 år i Statoil.

RELATERTE BØKER