Montebellostjernen

Montebellostjernen - Eimund Sand, Torill Ensby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eimund Sand, Torill Ensby
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Montebellostjernen.pdf
ISBN
9664856390425

BESKRIVELSE

Nytt perspektiv på livet. På Montebellosenteret skinner en stjerne uavbrutt. Med sin universelle utforming peker den på de prinsippene som forener oss og lar oss løfte blikket. Strålene symboliserer stjernenes mange egenskaper: De veileder og varmer, de lyser og inspirerer - og de forankrer oss i noe varig. Boken er blitt til gjennom dialog og samtaler knyttet til et mangeårig samarbeid i utvikling av kurs på Montebellosenteret. I dette samarbeidet har kreativitet og skaperglede vært sentrale innfallsvinkler til å mestre en ny og krevende livssituasjon med kreft, for pasienter og pårørende. Boken springer ut av samtaler mellom Eimund og Torill, men er ført i pennen av Eimund. Innholdet i boken står begge for, men formen og språket har Eimunds tydelige signatur. Skapende virksomhet er også en sentral kraft i det å «skape vilje til mening» sammen med den enkelte. Kreativ tilnærming er en viktig og nyttig innfallsvinkel også i det terapeutiske arbeidet. Denne boken handler om den rikdommen som oppstår når man fra ulike ståsteder møtes for å realisere et overordnet verk. Eimund Sand, født 1969 i Fredrikstad og bosatt på Tjøme. Kunstneren arbeider hovedsakelig med geometriske skulpturer og har i mange år turnert med en forestilling om matematikkens historie på barne og ungdomsskoler. Har skrevet boken om prosjektene Trollslottet, Leonardobroa og Keplerstjernen og boken Vennskapets øyeblikk som er et kulturhistorisk essay. Torill Ensby, født 1952, oppvokst og bosatt i Hallingdal, Lillehammer og Øyer. Nå bosatt i Larvik. Utdannet som sykepleier, familieterapeut, veileder og klinisk spesialist i psykisk helsearbeid. Allsidig arbeidserfaring fra ulike sider av helsesektoren innen behandling, tjenesteutvikling, faglig og administrativ ledelse. Torill har vært knyttet til kursgjennomføring ved Montebellosentere som kursleder, gruppeleder og faglig veileder fra tidlig i oppstartsårene og frem til hun ble heltidsansatt som leder av fagseksjonen.

juni 1969 i Fredrikstad) er en norsk kunstner og forfatter, bosatt på Tjøme.Han driver SandAtelier på Verdens Ende og jobber her med å utvikle nye geometriske former og skulpturer.. Han har skrevet bøkene Vennskapets Øyeblikk og Montebellostjernen, samt bøkene til prosjektene Trollslottet, Leonardobroa og Keplerstjernen, som er kunstinstallasjoner oppsatt av hans ... Kjøp Montebellostjernen fra Norske serier Nytt perspektiv på livet.

Storhamar kirke har musikkafé lørdag klokka 11.00 ved Moss-Fongen og Siv Leirvik-Engevik. Hamar Syvende Dags Adventkirke har bønnestund ved forstander Elis Pettersen lørdag klokka 10.00-10.30. Nyhetsliste for 2017.12.11 - 2017.12.24.

RELATERTE BØKER