Kaféen ved verdens ende

Kaféen ved verdens ende - John Strelecky | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Strelecky
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Kaféen ved verdens ende.pdf
ISBN
5830217600008

BESKRIVELSE

En internasjonal bestselger - over 2 millioner solgte. Et møte på en kafé langt ute i ingenmannsland, blir vendepunktet for John, som er konstant stresset. Han har mistet kursen, både i livet og på reisen han er på, og skal egentlig bare ta en kort pause før han fortsetter videre. Det er da han oppdager tre spørsmål på menyen: Hvorfor er du her? Frykter du døden? Er du fornøyd med livet ditt? Disse spørsmålene kaster John ut på en utrolig indre reise. Den tar han med til både styrerom i reklamens mektige verden, og til kysten av Hawaii. På veien oppdager han en ny måte å se seg selv og livet sitt på, og han skjønner hvor mye man kan lære av en grønn havskilpadde.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 121 ; Forfatter: John P.

Strelecky har blitt hyllet side om side med Oprah Winfrey og Deepak Chopra, som en av de mest inspirerende tenkerne innenfor lederskap og personlig utvikling. Kjøp 'Kaféen ved verdens ende, en fortelling om meningen med livet, a new way of finding meaning in your life and your work' av John Strelecky fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293625025 Kaféen ved verdens ende en fortelling om meningen med livet John P.

RELATERTE BØKER