Hva var det jeg sa? II

Hva var det jeg sa? II - Trygve Hegnar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Hegnar
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Hva var det jeg sa? II.pdf
ISBN
8647978896894

BESKRIVELSE

Han omtales som redaktør, utgiver, samfunnsdebattant og investor. Lederskribent hadde kanskje vært en mer presis betegnelse. Hele 10.000 lederartikler har Trygve Hegnar skrevet siden starten i 1971, først i Kapital og siden i Finansavisen. Virksomheten er faktisk trappet opp de siste årene, et lite vitnesbyrd om virketrang utover det vanlige.For 15 år siden, i forbindelse med Trygve Hegnars 60-årsdag, utgav vi en samling av 600 av hans lederartikler frem til da i boken Hva var det jeg sa?. Boken solgte 15.000 eksemplarer. Nå, 15 år etter, i forbindelse med hans 75-årsdag, utgir vi et utvalg av 750 lederartikler siden da i boken Hva var det jeg sa? II.Utvalget artikler favner et vidt spekter av temaer fra børs, politikk og næringsliv, og gir et godt bilde av hans virke som lederskribent. Her er de store sakene, de gjennomgående linjene og de personlige kjepphestene - og ikke minst engasjementet og skrivegleden.

Boken solgte 15.000 eksemplarer. Nå, når han blir 75 år, utgir vi et utvalg av 750 ledere skrevet de siste 15 årene. Kjøp 'Hva var det jeg sa? II, - om å løpe og kjøpe bolig og andre økonomiske spørsmål' av Trygve Hegnar fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hun reflekterer tilbake rundt hva slags liv hun levde for bare noen måneder siden. Pris: 301 kr. inbunden, 2018.

RELATERTE BØKER