Amuletten 3: Byen bak skyene

Amuletten 3: Byen bak skyene - Kazu Kibuishi | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazu Kibuishi
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Amuletten 3: Byen bak skyene.pdf
ISBN
9635019382286

BESKRIVELSE

I den tredje boken om amuletten får Emily uventet hjelp fra en fiende. En mulighet til å redde Alledia ligger på et mystisk sted, i en by som ingen er sikre på om finnes. Tiden renner ut. Emily er nødt til å nå frem dit før alvekongen finner henne, og sammen setter de ut på en farefull og usikker reise. Mot byen bak skyene. Byen bak skyene er den tredje boken i den prisbelønte serien, som allerede har rukket å trollbinde lesere over hele verden. Kåret til årets beste bok av svenske lesere to år på rad!

Mot byen bak skyene. Byen bak skyene er den tredje boken i den prisbelønte serien ... Kjøp Amuletten 3: Byen bak skyene fra Norske serier I den tredje boken om amuletten får Emily uventet hjelp fra en fiende.

... Amuletten 3: Byen bak skyene. Amuletten 3.

RELATERTE BØKER