Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter

Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter.pdf
ISBN
4725532720048

BESKRIVELSE

Vennekort er en pakke med 10 kort i A3-format, med fargerike og uttrykksfulle bilder av Pinnsvin og Kanin i situasjoner barna lett kjenner igjen fra sin egen hverdag.De ti vennekortene berører hvert sitt tema innen sosial kompetanse: å samarbeide, å dele, å snakke om det, å vente på tur, å vise følelser, å spre glede, å lytte og bli enige, å si stopp, å si unnskyld, å roe seg ned. På den ene siden av kortet er det en uttrykksfull illustrasjon, og på den andre siden finner du forslag til ulike aktiviteter med utgangspunkt i temaet (leker, sanger, formingsaktiviteter, rim og regler, rollespill og mye mer).

Virginie Despentes Vennekort er en pakke med 10 kort i A3-format, med fargerike og uttrykksfulle bilder av Pinnsvin og Kanin i situasjoner barna lett kjenner igjen fra sin egen hverdag. De ti vennekortene berører hvert sitt tema innen sosial kompetanse: å samarbeide, å dele, å snakke om det, å vente på tur, å vise følelser, å spre glede, å lytte og bli enige, å si stopp, å si unnskyld, å roe seg ned. Vennekort er en pakke med 10 kort i A3-format, med fargerike bilder av Kanin og Pinnsvin med temaer som å samarbeide, å dele, å snakke sammen, å vente på tur, å vise følelser m.fl.

2020 - Utforsk «Kindergarden»-tavlen til pinkillusjon. Denne tavlen følges av 197 personer på Pinteret.

RELATERTE BØKER