Toppturer rundt Narvik

Toppturer rundt Narvik - Mikael af Ekenstam | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikael af Ekenstam
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Toppturer rundt Narvik.pdf
ISBN
8174876204233

BESKRIVELSE

Da boken Topptur kom i 2004 ble en ny verden åpnet for skientusiaster på begge sider av den norsk-svenske grensen i Nord-Skandinavia. Skisentrene i Narvik, Riksgränsen, Björkliden og Abisko var vel kjent før boken, men nå kom veiviseren til alle de andre fjellene, de som bare kunne nås ved å gå opp. Siden den gang har toppturer på ski blitt en folkesport. og nå er forfatter Mikael af Ekenstam tilbake med en ny og oppdatert toppturbok for fjellene rundt Narvik. Nye topper og varianter er lagt til, og boka har flyfotografier med inntegnede ruter. Toppturer rundt Narvik inneholder turbeskrivelser til 81 fjell og 6 traverser i Narvik, Skjomen, Ballangen, Efjorden, Tysfjorden, Bogen,Grovfjorden, Gratangen, Lavangen, Hunddalen, Riksgränsen, Björkliden og Abisko.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788293090427 Narvik är staden som begåvats med några pampiga fjäll som närmsta granne. Här kan du faktiskt göra toppturer som slutar nere i stan.

... Rombakstøtta is the signature mountain of Narvik and is easily recognisable from the city.

RELATERTE BØKER