Savnet

Savnet - Erin Hunter, Dan Jolley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter, Dan Jolley
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Savnet.pdf
ISBN
1965468750006

BESKRIVELSE

Serien om kattekrigerne handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og slåss for makt og kontroll. Det er action, magi og følelser. Gråstripe, nestlederen i Tordenklanen, er fanget av tobeininger mot sin vilje. Han lengter tilbake til skogen og klankameratene sine. Når han møter den rådsnare kosekatten Mille, legger de to ut på en reise for å finne tilbake til skogen og klankameratene.

- Den siste sikre observasjonen av vedkommende er i Orkanger sentrum i går ettermiddag. Etter det har vi ingen sikre observasjoner, sa innsatsleder Ketil Stene i Trøndelag politidistrikt til NRK onsdag kveld. Ni nordmenn er offentlig etterlyst som savnet via Interpol (se bildet).

Politiet om savnet 86-åring i Marker: - Antas omkommet. Var savnet fra sykehjem - døde etter han ble funnet . Savnet 6-åring funnet .

RELATERTE BØKER