På randen av ledelse

På randen av ledelse - Frode Hübertz Haaland, Frode Dale | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Hübertz Haaland, Frode Dale
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
På randen av ledelse.pdf
ISBN
3747225581732

BESKRIVELSE

På randen av ledelse er den første boka på norsk om førstegangsledelse. Boka bygger på resultater fra nyere forskning på ledelsesfeltet og er en veiviser inn i alle de oppgavene og utfordringene en førstegangsleder står overfor. Det å bli leder for første gang er en kritisk, utfordrende og avgjørende beslutning for mange. De fleste opplever imidlertid at de får liten støtte i denne vanskelige overgangen. Forfatterne gir i denne boken en oversiktlig og praktisk innføring . til beste både for den nye lederen og virksomheten den nye lederen er en avgjørende del av.

Skickas inom 10-15 vardagar. Köp På randen av ledelse av Frode Dale, Frode Hübertz Haaland på Bokus.com. 1900: På randen av en hungerkatastrofe.

Boka bygger på resultater fra nyere forskning på ledelsesfeltet og er en veiviser inn i alle de oppgavene og utfordringene en førstegangsleder står overfor. Boka tar blant annet opp disse temaene: Å bli leder for første gang På randen av ledelse er den første boka på norsk om førstegangsledelse.

RELATERTE BØKER