Napoleon

Napoleon - Herman Lindqvist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herman Lindqvist
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Napoleon.pdf
ISBN
4213133403071

BESKRIVELSE

Hans drøm kostet millioner av mennesker livet. Hans kriger, hans reformer og hans beslutninger har påvirket verdens folk helt frem til vår tid, men hva slags menneske var egentlig Napoleon? Herman Lindqvist forteller levende om den fattige korsikanske gutten som reiste til Paris for å bli forfatter eller vitenskapsmann, og som etter revolusjonen grep sjansen og endte med å krone seg selv til keiser.

Napoleon vart fødd i Ajaccio på øya Korsika som son av Carlo Bonaparte og Laetitia Ramolino.I 1778 vart ha sendt til militærskulen i Brienne i Frankrike der han vart utdanna til artillerist. Den franske revolusjonen i 1789 nye vegar fram for den ambisiøse unge Napoleon.

Bonaparte begynte som helt ung på krigsskolen. Etter utbruddet av den franske revolusjon i 1789 gjorde Bonaparte en lynrask karriere i det militære.

RELATERTE BØKER