Mimbo Jimbo og de store elefantene

Mimbo Jimbo og de store elefantene - Jakob Martin Strid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jakob Martin Strid
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Mimbo Jimbo og de store elefantene.pdf
ISBN
6281511968634

BESKRIVELSE

Mimbo Jimbo reiser ut for å finne slekten sin; de store, ville elefantene, som går over sletter og savanner, ruller seg i sanden og bader i elvene. Han er redd for at de kommer til å gjøre narr av ham og le av ham fordi han er så liten og blå og ikke det minste vill . Men det går vel helst bra ...

Read reviews from world's largest community for readers. Mimbo Jimbo og de store elefanter av Jakob Martin Strid inbunden, 2012, Danska, ISBN 9788702136616. Den lille blå elefant Mimbo Jimbo tager i denne rørende og humoristiske billedbog af sted på rejse for at møde sin slægt, de store ,vilde, grå elefanter, der vandrer over de øde ... Kjøp Mimbo Jimbo og de store elefantene fra Bokklubber Mimbo Jimbo reiser ut for å finne slekten sin; de store, ville elefantene, som går over sletter og savanner, ruller seg i sanden og bader i elvene.

Men det går vel helst bra ... Vi elsker Mimbo Jimbo bøgerne herhjemme og "Mimbo Jimbo og de store elefanter" er ikke nogen undtagelse. Det er en skøn historie med fantastiske tegninger, hvor Mimbo Jimbo lærer sin slægt at kende.

RELATERTE BØKER