Lær å tegne vidunderlige verdener. Tegn og fargelegg ditt eget magiske eventyr

Lær å tegne vidunderlige verdener. Tegn og fargelegg ditt eget magiske eventyr - Johanna Basford | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanna Basford
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Lær å tegne vidunderlige verdener. Tegn og fargelegg ditt eget magiske eventyr.pdf
ISBN
9016423390574

BESKRIVELSE

Lær å tegne vakre verdener og vidunderlig dyreliv av den bestselgende kunstneren Johanna Basford.Johanna Basford er endelig tilbake! Med sine populære fargeleggingsbøker og karakteristiske illustrasjoner har Johanna Basford begeistret millioner av mennesker verden over med sine fortryllende skoger, spennende havdyp og skjulte magiske kongeriker. I denne sjarmerende boken deler hun sine morsomme og enkle hemmeligheter slik at selv nybegynneren kan skape sine egne vidunderlige eventyrriker med fantasifulle og uttrykksfulle strektegninger.Her finner du trinnvise øvelser, inspirerende tips og masser av fargeleggingssider der du kan gi kreativiteten fritt utløp. Lær å tegne vidunderlige verdener viser deg hvordan du kan utvikle din egen personlige tegnestil og skape fabelaktige skapninger og landskaper med kun penn eller blyant - og din egen grenseløse fantasi. Boken er delt i tre ulike riker: Hagen, Havet og Skogen. Den er beregnet på både voksne og store barn som elsker å tegne, og er dessuten den ideelle gave til en du ønsker å oppmuntre til å ta et pusterom i hverdagen.

Tegn og fargelegg ditt eget magiske eventyr. 2020; Pris 174,-Spar 25,-Paperback.

I denne sjarmerende boken deler hun sine ... Kjøp Den magiske skogen. Fargelegging og skattejakt fra Tanum Hva skjuler seg inni slottet i den magiske skogen? Bli med på den nye hobbytrenden - finn frem fargeblyantene og gå på skattejakt blant trærne! Blant de idylliske motivene skjuler det seg mange underlige skapninger som avdekkes mens du fyller sidene med alle regnbuens farger og lar hverdagens stress seile sin egen sjø. Lær å tegne vidunderlige verdener.

RELATERTE BØKER