Kortslutningsberegninger

Kortslutningsberegninger - Terje Hanssen, Gunnar Visnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Hanssen, Gunnar Visnes
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Kortslutningsberegninger.pdf
ISBN
7510679936116

BESKRIVELSE

Dimensjonering av ledere og vern. Boka legger vekt på å forklare dimensjonering av ledere og vern i IT-, TT- og TN-systemer, en helhetlig vurdering av overbelastning, kortslutningsbeskyttelse, beskyttelse mot forventet berøringsspenning og spenningsfallet som danner grunnlaget for dimensjoneringen. Bokas målgruppe er ingeniører i installasjonsvirksomhet, konsulenter, tavlebyggere, lokale el-tilsyn, planleggere ved e-verk og elektromontører. Studenter ved ingeniørhøyskoler, tekniske fagskoler og videregående skoler vil også ha nytte av boka.

kun går utifra at man beregner 230V nett. Jeg har brukt 400V i utregningen av Ik3... Eldata proff Eldata proff inkluderer 2 programmer i en løsning, både Eldata anbud og Eldata tilbud.

Grunnpakken inkluderer 3 personlige brukere som kan fordeles på Eldata anbud eller Eldata tilbud. Beregning av dimensjonering, kortslutningsberegninger, selektivitetsanalyser og Feb-Dokberegninger er avgjørende for om prosjektet skal bli vellykket. Vi har spesiell høy kompetanse på disse områdene, og som kunde hos Powercontrol AS kan du føle deg trygg på at det vi leverer er dimensjonert i henhold til dine ønsker og gjeldende normer. - Kortslutningsberegninger og sikringer er ikke nødvendig; Plugin-trippblokker opp til 65 A - Gir økt servicevennlighet (kort konverteringstid, rask igangsetting) Tilbehør fra PKZM0-systemet - Minimerer kravene til designkonstruksjon og gir fleksibilitet ved bruk av standardkomponenter; Inkludert i systemet SmartWire-DT Les denne saken på UiOs nettsider.

RELATERTE BØKER