Healing i teori og praksis

Healing i teori og praksis - André Kirsebom | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Kirsebom
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Healing i teori og praksis.pdf
ISBN
5371562186682

BESKRIVELSE

Boken er en lærebok innen healing, samtidig som den dekker sentrale emner for deg som ønsker å bli registrert healer i Norge. Med etikk og VEKS utdannelse fra et healerforbund kan du registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Dette gjør at du kan arbeide uten å ta mva fra dine klienter. Healingen du kan lære av boken, er en spirituell og holistisk healing, som er enkel og kraftfull. Den samme healing har blitt brukt av de største healerne vi har hatt de siste 100 år. I boken er det eksempler fra mange av disse healerne og deres arbeid. Boken kan brukes individuelt, eller du kan anvende den sammen med andre i en treningssirkel. Læreboken er og laget for de som holder kurs innen temaet. Den vil gi deg som kursholder både teori og øvelser som du kan bruke på dine studenter. Forfatteren, André Kirsebom, har i flere år studert healing på det prestisjetunge Arthur Findlay College i England.

Heftet . André Kirsebom Healing i teori og praksis .

Skal læreren bidra til bedre samsvar mellom teori og praksis, må det tas utgangspunkt i eksemplifiseringer fra praksissituasjoner i formidlingen av faget (4,5). re å illustrere hvordan undersøkelses- og rapporteringssystemet fungerer i praksis, samt hvilke mistenkelige transaksjoner aktørene fanger opp og rapporterer. Mistankebegrepet i hvitvaskingsloven av 6.

RELATERTE BØKER