Geografiens makt, 10 kart som forklarer verden

Geografiens makt, 10 kart som forklarer verden - Tim Marshall | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Marshall
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Geografiens makt, 10 kart som forklarer verden.pdf
ISBN
8305444371304

BESKRIVELSE

Alle statsledere blir påvirket av geografi. Valgene de tar begrenses av fjell, elver og hav. For å forstå tiden vi lever i, holder det ikke med kunnskap om folk og politiske bevegelser. Man må også vite hvordan jorden ser ut. Med utgangspunkt i ti kart viser Geografiens makt hvordan geopolitisk innsikt er avgjørende for å forstå historiens gang. På tilgjengelig og forfriskende vis forklarer forfatteren komplekse sammenhenger, og gjør leseren i stand til å navigere i en konfliktfylt verden. Sagt om boken: «Ganske enkelt en av de beste bøkene om geopolitikk du kan tenke deg». Evening Standard . «Skarpe innblikk i hvordan geografi former verdensledernes valg». Financial Times. «Skrevet med presisjon og strålende argumenter». Dame Ann Leslie Om forfatteren: Den britiske forfatteren, redaktøren og journalisten Tim Marshall (f.1959) er en ledende autoritet innen utenrikspolitikk, og har gjennom mer enn 25 år rapportert fra en lang rekke land og konfliktområder, inkludert Balkan og Midtøsten. Han har skrevet flere bøker, og jobbet for blant annet BBC, Sky News, The Times, Guardian, Independent og Daily Telegraph. Boka dekker Russland, USA, Kina, Latin-Amerika, Midtøsten, Afrika, India/Pakistan, Europa, Japan/Korea og Arktis.

Man må også vite hvordan jorden ser ut. Kjøp «Geografiens makt - 10 kart som forklarer verden» av Tim Marshall til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Med utgangspunkt i ti kart viser Geografiens makt hvordan geopolitisk innsikt er avgjørende for å forstå historiens gang.

Med utgangspunkt i ti kart viser Geografiens makt hvordan geopolitisk innsikt er avgjørende for å forstå historiens gang. På tilgjengelig og forfriskende vis forklarer forfatteren komplekse sammenhenger, og gjør leseren i stand til å navigere i en konfliktfylt verden. Geografiens makt 10 kart som forklarer verden.

RELATERTE BØKER