Fiskeguide for Hardangervidda

Fiskeguide for Hardangervidda - Tore Qvenild | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Qvenild
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Fiskeguide for Hardangervidda.pdf
ISBN
7954437659960

BESKRIVELSE

Boka er et nyttig redskap i planleggingen av fisketurer på Hardangervidda. Hvert vassdrag presenteres med kart og faktaopplysninger om overnatting, fiskekortsalg, nyttige adresser og nettsider. Mest interessant er sannsynligvis alle tipsene om fiskemulighetene og de gode fiskeplassene. Boka er svært oversiktlig og du finner derfor lett fram til ditt fiskevann eller elv. I starten av boka er det et godt oversiktskart over hele Hardangervidda og til alle vassdragene er det detaljerte kart med overnattingssteder inntegnet. Bak i boka er det et stikkordsregister som gjør det enkelt å finne fram til din elv. I tillegg har boka mange flotte illustrasjoner og en smakfull innpakning. Med denne boka blir det mye enklere å finne fram til de gode fiskeplassene og overnattingsmulighetene. For de som kjenner vidda godt, er dette en ny mulighet til å lete seg fram til de mer ukjente perlene og de aller beste fiskevanna!

I Eio er det muleg å få med seg ein fiskeguide inkl. fiskeutstyr på bestilling.

Forfatteren og fiskeribiologen Tore Qvenilds nye bok er et funn for sportsfiskere som vil vite mer om fjellørret. Vi lar oss ... Aktivitetshefte for fysisk aktivitet Barnehagen.

RELATERTE BØKER