Et siste brev hjem

Et siste brev hjem - Rachel Hall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Hall
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Et siste brev hjem.pdf
ISBN
3922667881603

BESKRIVELSE

På ferie i Italia blir Briony Wood fascinert av en vakker, men nedslitt villa som er skjult i en av åssidene utenfor Napoli. Briony finner en bunke brev godt gjemt i villaen og blir raskt sugd inn i en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en engelsk kvinne og en ung, tysk mann. Historien viser seg etterhvert å være full av dramatikk og godt voktede hemmeligheter, som fortsatt har makt til å forårsake smerte den dag i dag ... Kan Briony hjelpe til å lege sårene fra fortidens dramatiske hendelser og selv finne tilbake troen på kjærligheten?

Vår pris 272 ... Et siste brev hjem Rachel Hall ; Svein Svarverud (Oversetter) På ferie i Italia blir Briony Wood fascinert av en vakker, men nedslitt villa som er skjult i en av åssidene utenfor Napoli. Pris: 146,-. pocket, 2019.

Historien viser seg etterhvert å være full av dramatikk og godt voktede hemmeligheter, som fortsatt har makt ... Et siste brev hjem; Medansvarlig: Svarverud, Svein; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Kjærlighet; Kjærleik; Italia; England; År: 2019; Noter: På ferie i Italia blir Briony Wood fascinert av en vakker, men nedslitt villa som er skjult i en av åssidene utenfor Napoli. På ferie i Italia blir Briony Wood fascinert av en vakker, men nedslitt villa som er skjult i en av åssidene utenfor Napoli. Briony finner en bunke brev godt gjemt i villaen og blir raskt sugd inn i en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en engelsk kvinne og en ung, tysk mann.

RELATERTE BØKER