Dømmer ikke

Dømmer ikke - Oliver H. Langeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oliver H. Langeland
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Dømmer ikke.pdf
ISBN
8635355853520

BESKRIVELSE

Major O.H. Langeland, 1887-1958, ble innsatt av Jens Chr. Hauge i 1942 som leder av Milorgs avdeling D-13 ( Oslo), og var en av de mest sentrale lederne i Milorg fra 1942 og frem til juli 1944. I denne boken setter Major O.H. Langeland lys på regjeringen Nygaardsvolds forsvarspolitikk i forkant av 9. april 1940, offentlige embet- og tjenestemens bistand til den tyske okkupasjonsmakten under krigsårene, samt tar et oppgjør med landsviksoppgjøret etter krigen. En skjematisk oppstilling av forvarsler regjeringen fikk før den tyske invasjonen, dokumenterer Langeland at regjeringen la landet åpnet for de tyske styrker ved ikke å beordre mobilisering av forsvaret. Boken inneholder konkrete hendelser og dokumenter som setter en rekke kjente personer i et lite heldig lys.

Var dette jeg tenkte kanskje kunne skje når jeg ser klippet fra tidligere i uke med sana og mor hvor moren spør er han muslim.. Vår pris 127,-. I denne boken ser den tidligere Milorgsjefen Langeland på regjeringen Nygaardsvolds forsvarspolitikk i forkant av 9.

Men dommersjefen avviser at Tom Harald Hagen blir straffet. Publisert Publisert .

RELATERTE BØKER