Alt jeg ser

Alt jeg ser - Lilli Bendriss | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilli Bendriss
DIMENSJON
4,53 MB
FILNAVN
Alt jeg ser.pdf
ISBN
9253474544394

BESKRIVELSE

Kjent fra «Åndenes makt»! Som barn opplevde Lilli Bendriss at drømmene hennes ble virkelighet. Men først da hun var midt i livet, oppdaget hun hvilke evner hun har, og livet hennes tok en ny vending. Lilli Bendriss har levd et eventyrlig liv, med opp- og nedturer, fra den idylliske oppveksten på Sunnmøre og frem til karrieren hennes som «spøkelsesjeger» i det populære TV-programmet Åndenes makt. I denne boken får vi bli med bak kulissene. For hvordan er det egentlig å komme i kontakt med ukjente krefter? Blir hun noen gang redd? Og er det en belastning å være det hun kaller «et bindeledd mellom to verdener», eller føles det som en gave?

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet | 9788205530577 Se hvordan andre aktører har brukt "Alt det jeg er" Flere kommuner og arbeidsplasser bruker nå Alt det jeg er-prosjektet i sitt arbeid mot vold og overgrep. Under nyheter kan du lese mer om hvordan politi, påtale, nav, kommuner og skoler har brukt prosjektet. This is a song from the Norwegian tv program "AF1" (season 1). Alt jeg ser.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Alt jeg ser (E-bok) Lilli Bendriss.

RELATERTE BØKER