Selskapsrett

Selskapsrett - Tore Bråthen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Bråthen
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Selskapsrett.pdf
ISBN
8946896818581

BESKRIVELSE

Selskapsrett gir en innføring i norsk selskapsrett, herunder EUs selskapsrett og dennes betydning for norsk rett. Bestill vurderingseksemplar Forfatteren har lagt stor vekt på å få frem hovedlinjene og sentrale spørsmål. Både aksjeselskap og allmennaksjeselskap behandles inngående, men også ansvarlig selskap, kommandittselskap, indre selskap og samvirkeforetak er gitt bred omtale. Boken gir dessuten en oversikt over forskjellige andre eierformer som forekommer i næringslivet i Norge, blant annet enkeltpersonforetak, helseforetak, stiftelse og NUF (Norsk filial av utenlandsk foretak). Boken er à jour med de seneste lovendringene som ble vedtatt våren 2019.

Når du starter en bedrift så er formålet å tjene penger. Mange påtar seg en risiko overfor bedriftens bank. Selskapsrett Regjeringen ønsker at selskapslovgivningen skal innrettes slik at den innenfor bærekraftige rammer stimulerer til verdiskapning i næringslivet.

Forsiden-Velg område-Selskapsrett. Abonner på RSS-feed: Selskapsrett - siste nytt.

RELATERTE BØKER