På død og liv

På død og liv - Charlaine Harris | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlaine Harris
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
På død og liv.pdf
ISBN
4652048830760

BESKRIVELSE

DEL 6Sookie har ikke mange slektninger, så hun blir svært lei seg da en av dem dør. At det skulle bli kusinen Hadley, kommer som en overraskelse. Hadley var vampyr, og teknisk sett allerede død.Men kusinen er nå borte for godt, og har etterlatt Sookie en arv. Det er en farlig arv, for noen vil ikke at Sookie skal gå for nøye gjennom Hadleys eiendeler eller hennes fortid. Denne gangen er Bill, hennes første kjærlighet, blant dem hun kanskje ikke kan stole på. Og Sookie må finne ut av dette raskt hvis hun skal greie å holde seg i live.

Tallene for dødsfall per kommune/fylke gjelder antall døde innbyggere - og ikke antall ... Antall på intensiv og respirator vises kun for ... Kjøp 'På død og liv' av Charlaine Harris fra Norges raskeste nettbokhandel.

Dette er absolutt et foredrag å få med seg! Under Humanistisk uke 2017 vil vi få folk til å reflektere over døden, våre liv og hvordan vi påvirker andres hverdag. 14.

RELATERTE BØKER