Oppgjøret

Oppgjøret - Dan Buthler, Dag Öhrlund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Buthler, Dag Öhrlund
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Oppgjøret.pdf
ISBN
3805256296595

BESKRIVELSE

Når millioner på kontoer, sex og kokain ikke lenger er nok ... På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket businessmann, men bak fasaden skjuler det seg en følelseskald psykopat og seriemorder. Nå er Christopher tilbake i Sverige. På selveste julaften har han lagt ondskapsfulle planer for politietterforsker Colt og hans familie. På en gård i mørkeste Småland planlegger Christopher den ultimate hevn. Det er duket for et endelig oppgjør mellom de to erkerivalene, og oppgjøret vil få store konsekvenser for mange flere enn de to - mer eller mindre uskyldige mennesker. Oppgjøret er den fjerde boken i serien om Christopher Silfverbielke.

Utbetalingsdato, endre kontonummer. Det norske landssvikoppgjøret var et rettslig oppgjør med medlemmer av Nasjonal Samling (NS) og den tyske okkupasjonsmaktens medhjelpere i Norge etter andre verdenskrig.Oppgjøret begynte med omfattende arrestasjoner etter den tyske kapitulasjonen 8. mai 1945.Arrestasjonene munnet ut i rettssaker mot 92 805 siktede hvorav rundt 46 085 ble straffet, 30 fikk dødsstraff, 17 000 fikk ... I fjor høst kunne Skatteetaten annonsere at de var i gang med en ny versjon av skattemeldingen, hvor målet er at det skal bli enklere å fylle ut skattemeldingen riktig.

Ikke la den være opp til andre. La det være helt klart: På dette nettstedet unnskyldes ikke Hitlers krigsforbrytelser. Jødeforfølgelsen fornektes ikke.

RELATERTE BØKER