Mørkets hjerte

Mørkets hjerte - Joseph Conrad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joseph Conrad
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Mørkets hjerte.pdf
ISBN
7083033741309

BESKRIVELSE

Noen menn er samlet på en seilkutter i Themsen. Mens mørket faller på, forteller Marlow om sin reise oppover Kongofloden for å hente en av selskapets elfenbensjegere. Med seg fra elva har Marlow innsikten om sitt eget medansvar for alle fortidens redsler. Og for at leserne skal se sin egen delaktighet og skyld, trekker han oss med på en reise inn i mørket. Dette er en ny, oppdatert og språklig nøyaktig oversettelse, basert på Norton Critical Edition.

Kristin Aalen. Den tyske soldaten Willi Herold kledde seg ut i en kapteins uniform og ble til en nådeløs kommandant under 2.

Den tyske soldaten Willi Herold kledde seg ut i en kapteins uniform og ble til en nådeløs kommandant under 2. verdenskrig.

RELATERTE BØKER