Minotauros

Minotauros - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Minotauros.pdf
ISBN
3000522560136

BESKRIVELSE

Denne morsomme og populære klassikeren av Tor Åge Bringsværd er en gjenfortelling av myten om Minotauros. Og som vanlig velger Bringsværd å gå sine egne veier i de mytiske labyrintene. Vi får vite vel så mye om monsteret og Daidalos og hvordan de opplever bragdene til den mer berømte helten. Resultatet er like eventyrlig som det er empatisk. Også et monster har rett til å bli hørt!

Han heldt til i Labyrinten på Kreta, eit stort byggverk oppført av kong Minos og teikna av arkitekten og oppfinnaren Daidalos for å helde monsteret innesperra. Han vart til slutt drepen av helten Thesevs..

The first Minotauros attacks Luka in the Safina region. Like most such monsters, she is defeated and sealed. You see a minotaur.

RELATERTE BØKER