Kvinner og barn først

Kvinner og barn først - Gill Paul | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gill Paul
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Kvinner og barn først.pdf
ISBN
7996500303020

BESKRIVELSE

De overlevde Titanic-forliset, men livet deres ble forandret for alltid.Reg, en ung servitør som jobber på Titanic, ser en amerikansk millionær om bord med en vakker ung kvinne som ikke er hans kone. Juliette, som er av fornem familie, har blitt gravid uten å være gift. Under overfarten til Amerika forsøker moren å få henne koblet med en rik mann før det er for sent. Annie, en irsk småbarnsmor med fire små barn, er på vei til New York for å gjenforenes med sin mann. I kaoset som oppstår når båten er i ferd med å synke, er det stor forvirring blant passasjerene, og mange kommer bort fra hverandre. Persongalleriet er levende beskrevet og forliset er dramatisk fortalt. Men, ikke minst er det historiene til de som overlever som drar leseren gjennom historien. De har sine sorger og hemmeligheter som preger dem sterkt i livet etter katastrofen. Gill Paul er fra Skottland, men bor nå i England. Hun skriver bestselgerromaner med handling fra moderne historie, som bl.a. Titanic-forliset, Krimkrigen og Den russiske revolusjon.

Alternativ litteratur. Arbeidsliv og organisasjon.

I rollene finner vi Øystein Røger og Lena Kristin Ellingsen. : det fins flere kvinner enn menn det fins flere kvinner enn menn / utvikle seg fra jente til kvinne utvikle seg fra jente til kvinne / mann og kvinne mann og kvinne / kvinner og barn først kvinner og barn først // Kvinner og barn først. Paul, Gill.

RELATERTE BØKER