Jakten på Odin

Jakten på Odin - Thor Heyerdahl, Per Lillieström | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Heyerdahl, Per Lillieström
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Jakten på Odin.pdf
ISBN
5044510337663

BESKRIVELSE

PÅ SPORET AV VÅR FORTIDDette er ingen avhandling men en prat mellom to venner som retter teleteknikkens søkelys mot våre norrøne forfedres mørklagde storhetstid. Vi har utnyttet dagens muligheter til en tverrfaglig rundspørring over alle grenser der vi vet det er noe å hente fra de som vet noe som inte alle andre vet om forholdene i Europa i det vi liker å kalle den mørke middelalder. Den gang Midtøstens store sivilisasjoner var i ferd med å dø ut og alle folkslag nord for Middelhavet var på flyttefot og begynte å trekke opp Europas landegrenser. Mørketiden inntil lyset ble tent da alle Europas land var kristnet og kunne skrive sin egen historie og ta oppdagelsen av Amerika med i samme belysning. Thor Heyerdahl Omslagsbilden till vår bok visar ”Odin fra Lejre” från Roskilde Museum. Det var i september 2009 som museets arkeologer gjorde detta sensationella fynd i ett kulturlager mellan morän och plogland. Det är en liten silveramulett med nielloinläggningar, knappt 2 cm stor, som föreställer den enögde Odin sittande på sin tronstol Lidskjalv tillsammans med sina korpar Hugin och Munin. Om halsen bär han en fyraraders krage med vulster, som påminner om de unika guldkragarna i Historiska Museet i Stockholm. Enligt Snorre Sturlasson skulle Odin ha placerat sin son Skjold. som kung i Lejre. Han blev stamfar till den namnkunniga Skjöldungaätten – den äldsta kungaätten i Danmark enligt Saxo Grammaticus. Per Lillieström

Slik går det med «Kjærlighet til alle»- parene i dag. Jakten på Odin- Thor Heyerdahl (Historie) listet siden 02.02.2020 16:56 Thor Heyerdahl og Per Lillieström- Jakten på Odin- På sporet av vår fortid. Oslo 2001, innbundet bok i bra stand, ex libris- bra vareomslag- illustrert- 319 sider. Nora (12) flytter til Skjåk og ser fram til å få nye venner, men allerede første dag havner hun i klammeri med den mest populære jenta i klassen og fryses ut.

Maal og minne 1, 2002 Anmeldelse av Jakten på Odin - På sporet av vår fortid. Further reading. The background for the project is described in two books, Ingen grenser, 1999, Heyerdahl, Thor and Per Lillieström, Oslo: Stenersens forlag, ISBN 82-7201-270-7 and Jakten på Odin—På sporet av vår fortid, 2001, Heyerdahl, Thor and Per Lillieström, Oslo: Stenersens forlag, ISBN 82-7201-316-9.

RELATERTE BØKER