Flåmsbana

Flåmsbana - Johs. B. Thue | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johs. B. Thue
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Flåmsbana.pdf
ISBN
9372264414299

BESKRIVELSE

Boka fortel historia om Flåmsbana, og kvifor den har vorte ein av dei største turistattraksjonane i Noreg. Thue gjev ei kortfatta framstilling av fakta kring den brattaste bana i verda som går på normalspor; frå jernbanehistorie, via Flåmsbygda til anleggskunst og rallarliv. Boka er godt eigna som turistbok og inneheld også meir generelle tekstar f.eks. om troll, huldre eller fossen som eit nasjonalt symbol. Dei 5 rikt illustrerte kapitla har fått titlane: 1. Flåmsbana - eit nasjonalt klenodium. 2. Turen - ei sterk oppleving. 3. Historia. 4. Slitarane. 5. Fakta. Boka er pryda med små kart, mange farge- og svart/kvit-bilete, og tekstane er korte og lettleste.

About the Flåm Railway. Timetables and Fares.

Ønsker du å komme nærmere naturen er det godt merkede løyper i Balestrandfjellene. Flåmsbana er en av Norges største og mest spektakulære turistattraksjon. På den 20 kilometer lange togturen opplever du noe av det villeste og me st storslåtte som finnes av norsk natur.

RELATERTE BØKER