Vigdis, del for del

Vigdis, del for del - Kaja Schjerven Mollerin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Schjerven Mollerin
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Vigdis, del for del.pdf
ISBN
3613806493877

BESKRIVELSE

Dette er en samtale mellom Vigdis Hjorth og Kaja Schjerven Mollerin Vigdis Hjorth blir i dag regnet som en av våre mest anerkjente samtidsforfattere. Denne samtaleboka handler om Hjorths forfatterskap og intellektuelle virke, fra hun debuterte som barnebokforfatter tidlig på 1980-tallet til utgivelsen av hennes hittil siste roman, Arv og miljø, høsten 2016. Hele veien har hun vært en forfatter dypt engasjert i sosiale, historiske og politiske spørsmål. Sammen med Kaja Schjerven Mollerin diskuterer Hjorth problemstillinger hun har vært opptatt av gjennom disse tre tiårene, og hvordan den rollen hun har kunnet innta i offentligheten, har endret seg over tid.

Om det tragiske dilemmaet for de to søstrene i romanen som var født da det påståtte overgrepet skal ha skjedd: «Det er nettopp tragedien i slike saker. Dette er en samtale mellom Vigdis Hjorth og Kaja Schjerven Mollerin Vigdis Hjorth blir i dag regnet som en av våre mest anerkjente samtidsforfattere. Denne samtaleboka handler om Hjorths forfatterskap og intellektuelle virke, fra hun debuterte som barnebokforfatter tidlig på 1980-tallet til utgivelsen av hennes hittil siste roman, Arv og miljø, høsten 2016.

Vigdis, del for del Forfatter: Kaja Schjerven Mollerin Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2017 Lengde: 7 t.

RELATERTE BØKER