Veien til lykke

Veien til lykke - Björg Thorhallsdottir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Björg Thorhallsdottir
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Veien til lykke.pdf
ISBN
8953346693052

BESKRIVELSE

Björg Thorhallsdottir i Veien til lykke: "Det er ekstremt viktig å ikke ta offerrollen. Hvis du gjør det, setter du deg i passasjersetet i eget liv." Kunstneren Björg Thorhallsdottir har opplevd store tragedier i sitt liv, men også stor lykke. Nå bruker hun egne erfaringer for å hjelpe andre til et bedre liv. «Jeg elsker å elske deg», sier Björg Thorhallsdottir med den største selvfølgelighet. Så enkelt, men så riktig. I boken, Veien til lykke, forteller hun om kjærlighet og mot, sorg og glede - på en sprudlende, energirik og givende måte. Gjennom egen livserfaring skaper hun kunst, der hvert kunstverk har sin egen lille historie. I denne boken får du begge deler; et utsnitt av Björgs liv og nye, inspirerende bilder.

Str: 21,5cm x 23,5cm (980gr) Veien til lykke antall. Blogg om helse og livsstil. Hjemmebehandlinger mot hårtap .

Under oppveksten på Frogner var Trondheim det mest glamorøse Nina Lykke kunne tenke seg. Ole Jacob Hoel; Publisert: 27.10.2019 07:12 Sist oppdatert: 27.10.2019 07:12.

RELATERTE BØKER