To tapre piker ; Betty Zane

To tapre piker ; Betty Zane - Zane Grey | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zane Grey
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
To tapre piker ; Betty Zane.pdf
ISBN
5651124618803

BESKRIVELSE

To tapre pikerTo unge søstre er på vei mot Vesten, til sin rike og døende onkel, som eier en stor farm. De er spente og forventningsfulle, og aner ikke at onkelens konkurrent og bitre fiende, Mr. Beasley, planlegger å bortføre dem så han selv kan slå kloa i onkelens farm.Betty ZaneEn listig forræder har angitt den vesle nybyggerkolonien til de fiendtlige indianerne, og nå er de beleiret. Nybyggerne kjemper tappert mot overmakten, men begynner å gå tom for ammunisjon. Så klekker den unge, snarrådige Betty Zane ut en plan. Mislykkes hun, blir de alle indianernes bytte.

De er spente og forventningsfulle, og aner ikke at onkelens konkurrent og bitre fiende, Mr. Beasley, planlegger å bortføre dem så han selv kan slå kloa i onkelens farm.

Se flere bøker fra Zane Grey. Barberen i Tubac ; Forfulgt av loven (Heftet) av forfatter Nelson Nye. Krim og spenning.

RELATERTE BØKER