Thomas Piketty forklart

Thomas Piketty forklart - Jesper Roine | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jesper Roine
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Thomas Piketty forklart.pdf
ISBN
2431606711699

BESKRIVELSE

Pikettys bok om kapitalen i det 21. århundre har fått status som en av de viktigste samfunnsøkonomibøkene man må lese. Denne sammenfatningen av hans bok er skrevet av den svenske nasjonaløkonomen Jesper Roine, og forklarer Pikettys forskning, resonnement og forslag til tiltak. Den plasserer også hans bok i en nordisk kontekst og analyserer hva hans resultater og teorier betyr for oss. Viktige spørsmål i boken er: Hvorfor har Pikettys forskning fått et slikt gjennomslag? Hvilke synspunkter forfekter han? Hvilket empirisk materiale ligger til grunn for hans analyser? Hvordan argumentere han for sitt syn? Hva kan man kritisere ham for? Hva betyr hans resultater og teorier for de skandinaviske land?

Kjøp boken Thomas Piketty forklart av Jesper Roine (ISBN 9788243009165) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Bla i boka. Se flere bøker fra Thomas Piketty. Thomas Piketty tror politiske grep kan stagge den høye avkastningen på kapital, som øker den økonomiske ulikheten.

RELATERTE BØKER