Stress, angst og aggresjon hos hunder

Stress, angst og aggresjon hos hunder - Anders Hallgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Hallgren
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Stress, angst og aggresjon hos hunder.pdf
ISBN
6093630074919

BESKRIVELSE

Stress hos hunder er et viktig emne for hundeeiere, i dag mer enn noensinne. De mest vanlige symptomene på overdreven stress er angst og aggresjon. Samtidig er et balansert stressnivå også en positiv faktor i hundens liv. I denne boka beskrives i detalj hvordan stress utløses og hvilke effekter det har på hunden. Og ikke minst viktig: Hvordan unngå stress og hvordan behandle en stresset hund.Fra innholdet:Stress - en fantastisk reaksjonDette bør du vite om stressStressets psykologiHjernen - hvordan den fungerer under stressSentrale stressfaktorer hos hundenHvordan unngå for mye stress - og etterbehandling

Hva er egentlig stress? Noen tenker at det er stress når man har det travelt med å gjøre klart til man får gjester. Andre forbinder stress med at kroppen jobber fysisk. Stress, angst og aggresjon.

De mest vanlige symptomene på overdreven stress er angst og aggresjon. Samtidig er et balansert stressnivå også en positiv Stress hos hunder er et viktig emne for hundeeiere, i dag mer enn noensinne.

RELATERTE BØKER