Stilkoden; 10 / 80 / 10 moteformelen som fungerer

Stilkoden; 10 / 80 / 10 moteformelen som fungerer - Vanessa Rudjord | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vanessa Rudjord
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Stilkoden; 10 / 80 / 10 moteformelen som fungerer.pdf
ISBN
9444207053498

BESKRIVELSE

Stil handler verken om hvor pen du er eller hvordan kroppen din ser ut. Det handler om å ta det utgangspunktet du er født med, og gjøre noe ut av det som får hoder til å snu seg og hjerter til å banke litt ekstra. I to tiår har moteblogger Vanessa Rudjord vært en av de mest toneangivende i norsk mote, men det var først for et halvt år siden hun oppdaget formelen som viser hvor enkelt du kan finne din personlige stil ved hjelp av grepene som alle de største moteikonene og it-jentene i verden tyr til. Med tre enkle steg får du innsiderens hemmelighet bak det perfekte antrekk, hvilke plagg som utgjør drømmegarderoben, og hva som er de vanligste feilene. For hvorfor kjøper 9 av 10 feil BH-størrelse? Og hva består egentlig den x-faktoren av, som gjør at noen kan få et hvilket som helst rom til å stilne i det du kommer inn i det? Vanessa Rudjord har vært moteredaktør i Elle og sjefredaktør i Costume. I 2014 startet hun motebloggen VR Stylebook. Hun driver i dag podcasten Synnøve og Vanessas podcast sammen med bestevenninnen Synnøve Skarbø. Podcasten er med sine 100 000 ukentlige nedlastinger en av landets mest populære.

Innbundet Vanessa Rudjord 10 / 80 / 10 moteformelen som fungerer Bokmål Sakprosa Familie og helse. 322.

Duoen har over 100 000 ukentlige nedlastninger. Høsten 2019 er Rudjord aktuell med sin første bok, «Stilkoden 10/80/10 - Moteformelen som fungerer». "Stilkoden - 10/80/10 - moteformelen som fungerer" av Vanessa Rudjord - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER