Småfellesskap

Småfellesskap - Tonje Haugeto Stang | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonje Haugeto Stang
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Småfellesskap.pdf
ISBN
8803543848167

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi hjelpe hverandre til å vokse, styrke opplevelsen av tilhørighet og inkludere nye? Tonje Haugeto Stang formidler verdifulle erfaringer og god forståelse av hvordan livskraftige fellesskapsgrupper i menigheten fungerer. Nyttige betraktninger og gode, anvendbare tips gjør boken til en ressurs for alle som ønsker å danne og drive de mindre fellesskapsgruppene. Ønsker du å bygge opp under allerede eksisterende grupper og samtidig bygge fellesskap som er åpne for nye mennesker, er denne boken viktig å få med seg!

Hver gruppe har eget opplegg, men felles er fokus på Bibelen, ... Vi ønsker alle velkommen til å bli med i et mindre livsnært fellesskap fordi vi erfarer det som veldig verdifullt i livet som kristen. For mange, spesielt hvis du er ny og ikke kjenner så mange i menigheten fra før, så kan det være vanskelig å vite hvordan man skal bli med i en slik gruppe.

Her kan dere komme nærmere Gud og hverandre. Hvis du ønsker å bli med i et småfellesskap, kan du sende en mail/melding til Turid Nyli.

RELATERTE BØKER