Skolebiblioteket

Skolebiblioteket - Line Hansen Hjellup, Anne Håland, Joron Pihl, Arne Svingen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Hansen Hjellup, Anne Håland, Joron Pihl, Arne Svingen
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Skolebiblioteket.pdf
ISBN
6401023407603

BESKRIVELSE

Hvorfor er skolebiblioteket viktig og hvilken rolle bør det ha i skolen? Skolebiblioteket. Læring og leseglede i grunnskolen er en bok som forklarer hvorfor skolebiblioteket bør være en sentral del av den pedagogiske virksomheten i enhver skole. Denne boka vil bevisstgjøre deg som lærer, lærerstudent eller skolebibliotekar på gevinstene ved å gi skolebiblioteket en sentral posisjon i leseopplæringen. Boka er fylt med gode, praktiske eksempler på hvordan man legger til rette for læring og leseglede gjennom aktiv bruk av skolebiblioteket.Skolebiblioteket. Læring og leseglede i grunnskolen viser hvordan helhetlig tenkning rundt lesing og skolebibliotek må være prioritert i hele skolestrukturen, fra pedagog til skoleeier. Dette gir resultater som ikke bare gir gode lesere, men som på sikt også vil bidra til reflekterte, demokratiske borgere.Gjennom både teoretiske og praktiske tilnærminger understreker forfatterne betydningen av tett samarbeid mellom pedagoger og skolebibliotekarer. På ulike måter viser forfatterne viktigheten av leseglede og hvordan man kan arbeide målrettet og systematisk for å stimulere til lesing og leselyst.Boka er skrevet for lærerstudenter og lærere, samt for folkebibliotekarer, skolebibliotekarer og rektorer.

Bibliotekaren hjeper deg også med å finne gode kilder på nett eller papir, diskutere problemstillinger til oppgaver og lage kildelister. Skolene som satte seg klare resultatmål og bygde opp arbeidet rundt en enhetlig og tydelig ide, er de som i størst grad har oppnådd varige effekter av å delta i programmet. Særlig har deltakelsen ført til endringer i skolebiblioteket som arena for å fremme leselyst og å styrke elevenes leseferdighet. Skolebiblioteket .

Læring og leseglede i grunnskolen er en bok som forklarer hvorfor skolebiblioteket bør være en sentral del av den pedagogiske virksomheten i enhver skole. Denne boka vil bevisstgjøre deg som lærer, lærerstudent eller skolebibliotekar på gevinstene ved å gi skolebiblioteket en sentral posisjon i leseopplæringen. Dei fleste nordmenn, som underteikna meldar, veit lite om Afrika.

RELATERTE BØKER