Seks år

Seks år - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Seks år.pdf
ISBN
2995865881948

BESKRIVELSE

Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone ... det er bare det at hun ikke er Natalie. Hans perfekte bilde av Natalie begynner å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

… - Seks år med konstant mobbing «Outlander»- stjernen deler hjerteskjærende innlegg om hva han har blitt utsatt for de siste seks årene. SÅRET: Skuespiller Sam Heughan deler åpenhjertig på Twitter om all mobbingen og trakkasseringen han har blitt utsatt for.

I disse årene har han forsøkt å fortrenge sitt knuste hjerte ved å vie seg fullt og helt til karrieren som collegeprofessor, og han har holdt sitt løfte om å holde seg unna Natalie. Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen.

RELATERTE BØKER