Sangboka; 101 sanger fra den norske sangskatten

Sangboka; 101 sanger fra den norske sangskatten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Sangboka; 101 sanger fra den norske sangskatten.pdf
ISBN
5503707108339

BESKRIVELSE

SANGBOKA presenterer 101 sanger fra vår norske sangskatt, fra klassikere som Til ungdommen, Den fyrste song og Blåmann,blåmann via revyviser, fedrelandssanger og julesanger til nyere sanger som Tanta til Beate, Mitt lille land og Grisen står og hyler. Alle sangene har noter med gitarbesifring. Boken er vakkert illustrert i farger, innbundet og på 244 sider i format 17 x 24 cm. Interessen for vår egen sangskatt går i bølger. Sanger som vi lærte i barndom og oppvekst, og som noen av oss skjøv fra oss senere i livet, ligger der og slumrer. Plutselig en dag blir de tatt frem, kanskje for å synges for egne barn eller barnebarn. Det er som vi aner at disse sangene har noe med oss å gjøre, de er en del av vår identitet - og noe vi også skal bringe videre til nye generasjoner. Vi gjenoppdager hvilken rikdom det ligger i sangene. De har gitt næring til poesien i oss og kanskje til og med gjort oss til bedre mennesker. Og ikke minst har de gitt oss mange deilige sangstunder.

eks. den på side 5… Sangboka Samstemt Norges Korforbund og Norsk Musikforlag lanserer en flunkende ny sangbok for blandet kor! Vi håper og tror at disse elleve sangene kan bli til et felles repertoar for norske blandakor som vi kan synge når korene møtes på felleskonserter, festivaler, sangerstevner og lignende.

Disse "noen" var ofte ikke helt tilfeldige og som en hadde gode minner om lenge "levende" i sangboka di. Ulike speidersanger.

RELATERTE BØKER