Norsk sangbok

Norsk sangbok Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Norsk sangbok.pdf
ISBN
5097365251706

BESKRIVELSE

Norsk sangbok inneholder mer enn 500 sanger med variert sjanger og stil. Her finner du både den nasjonale sangskatten og aktuell jazz, pop og rock.Ønsker du deg en sangbok, er dette boken der du finner "alt", enten du har små barn eller bare liker å spille og synge.Sjangre: Pop og rock fra 50- og 60-tallet og fram til i dag, melodier fra kjente filmer og musikaler, norsk folkemusikk, nasjonale og nordiske sanger, kjente salmer og julesanger, jazzstandards, afrikanske sanger, arbeidersanger, barnesanger og mange flere. Alle sangene har noter og besifring. Bak i boka er det flere registre som gjør det lett å finne fram. Utvalget er gjort av fire lærere med lang erfaring fra allsang og musisering i folkehøgskolen.

Dont cry for me Argentina. Drømmen om morradan.

Min første sangbok, med gitarakkorder, noter, besifring og sangtekster. Jeg har samlet et utvalg av mine mest kjente sanger, og enten du vil synge eller spille gitar, håper jeg at du vil ha glede av denne boken.

RELATERTE BØKER