Kreativ håndskrift og kalligrafi

Kreativ håndskrift og kalligrafi - Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Kreativ håndskrift og kalligrafi.pdf
ISBN
9164388710031

BESKRIVELSE

Du kommer til å oppdage at det finnes så mye mer enn bare kalligrafi når det gjelder å skrive pent, og det finnes uendelige muligheter til å skape personlige og vakre dekorasjoner. De fire dyktige kunstnerne som står bak denne boken lærer deg hvordan du forvandler din egen håndskrift til kunstverk som kan brukes på brevpapir, gaver og mye mer. Du finner en lang rekke kreative eksempler og øvelser samt lettfattelige trinn for trinn-prosjekter som omfatter en lang rekke stiler og medier; fra penn, akvarell og gouache til kritt, svipenn og til og med digitale verktøy. Bokstavene dine kan være fantasifulle, morsomme, elegante og særegne - valget er ditt!

Strimlerne rulles, vikles og formes, nogle gange klippes der også. Kreativ håndskrift og kalligrafi. Tilbage til søgeresultater.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Kreativ håndskrift og kalligrafi fra Tanum Du kommer til å oppdage at det finnes så mye mer enn bare kalligrafi når det gjelder å skrive pent, og det finnes uendelige muligheter til å skape personlige og vakre dekorasjoner. De fire dyktige kunstnerne som står bak denne boken lærer deg hvordan du forvandler din egen håndskrift til kunstverk som kan brukes på brevpapir, gaver og ... Les Kreativ håndskrift og kalligrafi boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

RELATERTE BØKER