Innføring i byggereglene TEK17

Innføring i byggereglene TEK17 - Anders Kirkhus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Kirkhus
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Innføring i byggereglene TEK17.pdf
ISBN
3123837845708

BESKRIVELSE

Denne boka forklarer på ett sted hva plan- og bygningsloven (pbl), byggteknisk forskrift (TEK17) og forskrift om dokumentasjon av byggevarer (DOK) sier om bygningenes forhold til omgivelsene, kravene til bygninger og nødvendig dokumentasjon. Byggesaksbehandling, ansvarsrett og kontroll i byggesaksforskriften (SAK) er behandlet i en egen del. Boka er en oppslagsbok for prosjekterende, håndverkere, arkitekter og saksbehandlere i kommunen, samt huseiere som vil sette seg inn i byggereglene.

Erik Magnus Boe. Innføring i byggereglene TEK17 Oppdatert oversikt over lover og forskrifter som gjelder bygninger og byggevirksomhet. kr 520,00: Trehus "Trehusboka" - håndbok for trehusbygging i Norge.

Et oppslagsverk. Boka er et oppslagsverk for prosjekterende, entreprenører, arktiekter, håndverkere og ... Byggereglene består av ulike statlige og kommunale krav: Statlige krav står i plan- og bygningsloven og i forskrifter, først og fremst byggteknisk forskrift (TEK17) og byggesaksforskriften (SAK10).; Kommunale krav står i kommune- og reguleringsplaner og som vilkår i tillatelser. Boka «Innføring i byggereglene TEK 17» gir en oppdatert oversikt over lover og forskrifter som gjelder bygninger og byggevirksomhet.

RELATERTE BØKER