Hvorfor hopper jeg

Hvorfor hopper jeg - Naoki Higashida | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naoki Higashida
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Hvorfor hopper jeg.pdf
ISBN
8618581840435

BESKRIVELSE

"Alle har et hjerte som kan beveges av noe" - Naoki HigashidaAldri før har du lest en bok som Hvorfor hopper jeg. Den er skrevet av Naoki, en utrolig smart, sjarmerende og reflektert 13 år gammel autistisk gutt.Med sine egne ord gir han et krystallklart bilde av hvordan han oppfatter tid, sted, skjønnhet, følelser og natur, og forklarer den ofte uforståelige oppførselen til mennesker med autisme. Uanstrengt og kompromissløst, deler han også sitt unike syn på livet. Hans innsikter er så lysende, annerledes og kraftfulle, at man aldri ser på verden på samme måte igjen.Denne livsforandrende boken beviser forbi all tvil, at mennesker med en autistisk diagnose ikke på noen måte mangler humoristisk sans, fantasi eller empati. Naokis bok har berørt en hel verden og gått til topps på bestselgerlistene i land etter land. Den bergtar leseren, og som eneste bok av sitt slag, har den samtidig en skjønnhet, sannhet og enkelhet, som gjør den til en perfekt gave å dele med andre.BOKEN SOM BEVEGER EN HEL VERDEN!"Du kan ikke bedømme en person ut fra utseendet. Men når du lærer den andres indre å kjenne, kan dere begge komme så mye nærmere hverandre.Fra ditt perspektiv må autismens verden virke som et virkelig mystisk sted. Så vær så snull og ta deg tid til å høre på det jeg har å si. Og ha en fin reise gjennom vår verden".Naoki.

Bli den første til å omtale "Hvorfor hopper jeg" Avbryt svar. Vurderingen din ... Hvorfor hopper jeg.

Les mer om boken her: Boken som beveger en hel verden; Kjøp boken her. Annonse: Ark bokhandel. Kjøp Hvorfor hopper jeg fra Tanum ALLE HAR ET HJERTE SOM KAN BEVEGES AV NOE.

RELATERTE BØKER