God nok i norsk?

God nok i norsk? - Harald Berggreen, Kjartan Sørland, Vigdis Rosvold Alver | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Berggreen, Kjartan Sørland, Vigdis Rosvold Alver
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
God nok i norsk?.pdf
ISBN
6402352592952

BESKRIVELSE

Hvordan vet man når en elev er god nok i norsk? Denne boka viser hvordan lærere kan vurdere språk- og skriveutviklingen til elever med norsk som andrespråk med utgangspunkt i elevtekster. Formålet med å studere elevtekster er å kartlegge hvor eleven befinner seg i norskinnlæringen og å hjelpe eleven videre i språkutviklingen. Hensiktsmessig vurdering krever både kunnskaper hos den enkelte læreren og en samkjørt vurderingspraksis i lærerfellesskapet.I denne boka får leseren en kortfattet innføring i typiske trekk ved andrespråksutvikling og skriving på andrespråket, en grundig gjennomgang av vurderingspunkter for språk og tekst, samt ideer til god skriveundervisning. Boka er aktuell for studenter i grunnskolelærerutdanningen, norsk som andrespråk og andrespråkspedagogikk, og for lærere og andre som jobber med elever som har norsk som andrespråk.

Boka viser hvordan lærere kan vurdere språk- og skriveutviklinga til elever med norsk som andrespråk med utgangspunkt i elevtekster. Logg inn. Cart.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp god nok i ordboka. Kjøp God nok i norsk? fra Tanum Hvordan vet man når en elev er god nok i norsk? Denne boka viser hvordan lærere kan vurdere språk- og skriveutviklingen til elever med norsk som andrespråk med utgangspunkt i elevtekster. Formålet med å studere elevtekster er å kartlegge hvor eleven befinner seg i norskinnlæringen og å hjelpe eleven videre i språkutviklingen. God nok for utlandet; Tillatt for alle; 59 min; Norge kommer til å mangle 30 000 sykepleiere i nær fremtid.

RELATERTE BØKER