Går du nå, er du ikke lenger min datter

Går du nå, er du ikke lenger min datter - Anne Bitsch | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Bitsch
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Går du nå, er du ikke lenger min datter.pdf
ISBN
3746703879111

BESKRIVELSE

«Som barn skjønte jeg det aldri, hvorfor andre ikke ville hjelpe oss, sånn på ordentlig. Når jeg tenker meg om, skjønner jeg det heller ikke i dag.» «Går du nå, er du ikke lenger min datter» er Anne Bitsch sin fortelling om en oppvekst med en psykisk syk og alkoholisert mamma. Ved å lete i gamle brev, dagbøker, offentlige arkiver og i samtaler med mennesker som kjente dem, prøver forfatteren å finne svar på hvordan en familie kunne gå i oppløsning uten at noen grep inn. Hun vil avkle mytene om den typiske misbruker og skildrer enkeltmenneskets og samfunnets avmakt i møte med omsorgssvikt av barn fra «møblerte hjem». «Går du nå, er du ikke lenger min datter» er en personlig bok om overlevelse og tilgivelse, som tar parti for de barna som ikke selv kan fortelle hvordan de har det når mor eller far drikker.

Ved å lete i gamle brev, dagbøker, offentlige arkiver og i samtaler med mennesker som kjente dem, prøver forfatteren å finne svar på hvordan en familie kunne gå i oppløsning uten at noen grep inn. Kjøp 'Går du nå, er du ikke lenger min datter' av Anne Bitsch fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788243011229 Gjest er Anne Bitsch, som har skrevet bok om sin egen oppvekst, med tittelen Går du nå, er du ikke lenger min datter.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets «Som barn skjønte jeg det aldri, hvorfor andre ikke ville hjelpe oss, sånn på ordentlig. Du kan ikke velge familie. Noen går til det dramatiske skrittet å velge den vekk.

RELATERTE BØKER