Fortell, bestefar - del din historie med meg

Fortell, bestefar - del din historie med meg - Elma van Vliet | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elma van Vliet
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Fortell, bestefar - del din historie med meg.pdf
ISBN
4188404947940

BESKRIVELSE

Fortell, bestefar for bestefedre og barnebarn.Alle barn er fulle av spørsmål til sine bestefedre - og alle bestefedre er fulle av gode historier. Dette er boken til både barn og bestefedre. Her kan nemlig bestefar besvare alle spørsmålene og fortelle om livet sitt, slik at barnebarnet aldri glemmer det. Hvordan var det egentlig den gangen du var liten? Hva lekte du med? Hvem var bestevennen din? Hvordan så gutterommet ditt ut? Likte du å gå på skolen? Gjorde du noe spesielt i fritiden? Og hvordan møtte du bestemor? Fortell, bestefar stiller alle de spørsmålene vi har lett for å glemme å stille. Dessuten er det mange blanke linjer og sider hvor bestefar kan fortelle fritt og lime inn bilder og annet av interesse fra livet sitt. Bokens mange spørsmål og utvalg av historiske høydepunkter fra det siste århundret vil bidra til å hjelpe hukommelsen på glid. Meningen er at bestefar etter å ha fylt ut boken, gir den til barnebarnet sitt, som på den måten får sitt helt private bestefar-album.

Med forord av Toppen Bech fra Bokklubber Alle barn er fulle av spørsmål til sine bestefedre - og alle bestefedre er fulle av gode historier. Dette er boken til både barn og bestefedre.

Fortell meg - bøkene er en stor suksess i Tysklan Østerrike, Sveits og Danmark - nå kommer den også på norsk. Alle barn er fulle av spørsmål til sine bestefedre - og alle bestefedre er .

RELATERTE BØKER