Falkejakt

Falkejakt - Hilary Mantel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilary Mantel
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Falkejakt.pdf
ISBN
8657085519885

BESKRIVELSE

Vinner av Bookerprisen 2012 og Costa Book of the Year.Falkejakt er den frittstående og dramatiske fortsettelsen på Hilary Mantels kritikerroste internasjonale bestselger og Bookerprisvinner Ulvetid. Romanen utforsker en av mest skremmende og hemmelighetsfulle episodene i engelsk historie: Anne Boleyns plutselige undergang. Hilary Mantels nye roman er som et oljemaleri som plutselig begynner å snakke, et modig og urovekkende bilde av Tudortidens England - og en enestående tekst fra en stor forfatter på høyden av sin makt.

Dette er den andre frittstående boka i Ulvetid-trilogien. Kategorier: Oversatt skjønnlitteratur, Historiske romaner, 16.

Det stemmer, visste du at falkejakt ble nylig lov i Danmark igjen etter 50 år med opphold? Og at det finnes falkejaktforbund i Sverige og i Finland, og nå Norge?. Visste du at kunsten å jakte med hauker og falker ble gjort i Norge i jernalderen? Prisane haglar og publikum jublar når Hilary Mantel skriv romantrilogi om Henrik 8: Etter to bind dannar to Bookerprisar toppen på troféhaugen.

RELATERTE BØKER