Falkejakt

Falkejakt - Hilary Mantel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilary Mantel
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Falkejakt.pdf
ISBN
7940991866432

BESKRIVELSE

Vinner av Bookerprisen 2012 og Costa Book of the Year.Falkejakt er den frittstående og dramatiske fortsettelsen på Hilary Mantels kritikerroste internasjonale bestselger og Bookerprisvinner Ulvetid. Romanen utforsker en av mest skremmende og hemmelighetsfulle episodene i engelsk historie: Anne Boleyns plutselige undergang. Hilary Mantels nye roman er som et oljemaleri som plutselig begynner å snakke, et modig og urovekkende bilde av Tudortidens England - og en enestående tekst fra en stor forfatter på høyden av sin makt.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Liv Steen. Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: I 1535 er ... Kjøp Falkejakt fra Tanum Falkejakt er den frittstående og dramatiske fortsettelsen på Hilary Mantels kritikerroste internasjonale bestselger og BookerprisvinnerUlvetid.

— og hans høyre hånd, Thomas Cromwell. Endelig i mål.

RELATERTE BØKER